marți, 28 decembrie 2010

álom.összevisszaság

Edzőtáborba voltunk,verseny volt büntető dobás.ki dob be többet..én 8at dobtam a 12ből.. jegyet kaptunk rá..és nekem azt mondtak az edzok h ezt nem lehet osztályozni mert nagyon rossz volt :-<
Hirtelen otthon lettuűünk valami nagy mezőn és akkor jött bOróka és Lali.és Borókának a kezébe nyomtam ilyen óriás kartonokat hogy :Boldog Karácsonyt !!! meg minden.s Hó volt nagy hó és ali eldobta  akartonokat..
és elment és Ordibáltuk hogy Rich mi?Rich mi?Ricsi ?:))s nemértette senki .s Valami sáncba a Régigyár utcába bujkaltunk Anettel és Bencével.s Lajkával is és Lajka kicsivolt és fekete :))és dugtam el a hóba  smindne..Sjütt BOró iis s a Békénynek a befagyott vizén akartunk csuszkálni..s ott egjelent Rebi,Apukám és aszem meg Géza Bácsii is.s voltak kifaragva égből betuk s Rebikirakta h KREBEKA s én h DENVER :))s valahonnan hallomh szól Lajos telefonja s mondta Borónak s ő erre h jó.. s megnézem s egy Esemes valami Máriuca vagy Marincei ?:)))s megnezem s irja romanul :,,Buná dacá vei fi la mess,scri!!,,(Szia ha leszel messen írj!)s kitöröltem..s vmi számitogépes hejre keultunk s leteszemm az asztalara Lali telefonjat s mondom Borónak:,,Olyan a tellod mint Lalijé,,amikor Lalinak XPress Music volt s Borónak meg valami csunya rozsaszin szar Nokia..

Sakkor még vannak valami olyasmi képek is az Álmomba h benn vagyunka kicsiterembe és benn van Petra KIncső és s Zolika és akkor.. Zolika  áll vmi ijen hogyhivjaknall na =))bakknál smondja h ,,Baszki milyen szép az a csaj,, s aza vicces h elotte meg amikor gysezr mutattam rola képet akkor is azt mondta h milyen szép :> s naa..s meg nemtudo oojan erzesem van  kihagytam vmit na m1 nemtudom..

Ennyi :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu