sâmbătă, 1 ianuarie 2011

Anettálma.szilveszter.suvasztáss

Kellet volna valami házhoz menjunk szilveszeterzni és akkor vlami hegy leomlott es nem tudtunk oda menni.. ezert ott gondolkodtunk h hova menjunk ott volt L,K, és én.S L mondta h mennjunk csikba de nem akartunk mert messze van..s utanna mondja K hogy menjunk sZTGY re s mondja L h jolvan mert az nincs messze(na ja Csik igen de Sztgy nem:-??)sakkor valami 1o  orara odaértunk és bmentunk ottk valami szorakozo helyre s ott volt PK,U,SAM,KK,FL,SZN,GYP...samikor L meglatta oket megkerdezte toluk h ,,ti voltatok akik ki cseszetetek velk egy edzotaborba?,, és ők le voltak akadva és L jól megsuvasztotta U fejet ..ott jol megreszegettunk..és akor U ék kérdeztek h hogy képzeljuk h megreszegedunk egy más varosba?:O ss PK ki állt melletunk h most csk eljottunk szorakozni és blablabla..s kimnetunk h ne csinaljunk tobb balhet és ..leultunk a padra es kijott Sam h menjunk vissza s K és L kozbe elmentek..s Aba kerdzte h hol vagyunk s akkor azutan U,sAM ÉS én leindultunk keresni Kt és Lt es ott alltak egy pocsolyaba...s Sam szerelmet vall K nak es U belok engem a bokorba..s L csk nééz :Obeszelgetunk és U nekem is szerelmet vall..s én leordibalom s L verekedik egyet velee..s  elmentunk Samekhez mert időközben K és Sam eltuntek..
s megmutassa U h hollakik és bekopogunks kinyissa egy neni az ajtot :,,Szia Sziiaa..kislány..kit kerestek mert Sam már háom napja nem jött haza.. ,, s jol van csokolom
,,Sziia..szia kislány,, s integetettt :)))s U nak eszebe jutott h Sam nek vn egy kulon garzon lakása valahol s odamentunk..s állt a viz.. s latjuk h folyik ki a furdbol s Sam és K ott a kádba.. naa.. sakkor halljuk h valaki kopog az ajton s be áállit GN s mondja h jottem egy osztálytársamhoz...jött KK is s kérdezte h hol van a BABÁM..s mondta erre GN halkan h itt van nála valami ribanc.. K ezt meghallota pedig halkan mondta nagyon és megsuvasztotta..
s U és SAM csk báámultak rm és kérdeztek h i gyergyoiak mind ilyen jol tudtok verekedni?s monom h Igen..:Ds én is felmergelotem h le ribancoztak K.t s KKt megsuvasztottam.s majdnem iesett anegyedik rol..
s visszamentunk a házba s reggeliztunk ...
A Sam apja haza vvitt par nap mulva minket s  mind nézett hatra akocsiba s akkor kérdezi h ,,hogy álltok a kosárral?,, ,, Hát ő is ottvan kolozsvaron ahol én ,,mondja U ,,ja ,és a másik ?,, ,, ő vásárhelynel van..,,
,,na az jo,,

 ennyii :D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu